Ikaros ønsker et godt nytår

SENESTE NYT

DM i Billund 2018

DM i Billund.
Vi havde en super dag i Billund med klubbens medlemmer. Selvom man ikke skulle starte en pony, havde man taget turen til Billund, for at se sine venner køre. Det er sejt.

Vi fik nogle fine placeringer i DM klasserne.
I DM under 100 cm blev det til en 4. plads for Obelix og Freja Klitgaard.
I DM under 110 cm blev det til en 5. plads for Manse Star STR og Frederik Iversen og en 7. plads til Hedens Tabina og Adam Møller.
I DM under 120 cm blev det til en 1. plads for Fudge og Rasmus E Jensen og en 8. plads til Smilla Vanilla og Marc L. Christensen.
I DM under 128 cm blev det til en 5. plads for Lucil og Mads Vesterlund og en 7. plads for Premino og Marc L Christensen og en 9. plads for Tejas Morian og Rasmus E Jensen.

I de øvrige løb fik vi også nogle fine placeringer. Blandt andet 1. pladser til Enghavens Show Star og Sofie Stamhus og Hedens Tabina med Patrick R Larsen og øvrige flotte paceringer.

Tillykke til alle.

DM i monté.

Rasmus Enghaven Jensen har lørdag d. 30/6-18 vundet DM i monté u.120 cm med hans pony Fudge samt en 3. plads med Tejas Morian.

Ikaros søger engageret underviser til væddeløbsskolen

 

Vi har en masse skønne børn der gerne vil lære endnu mere om væddeløbssporten, derfor søger vi  en underviser, gerne mandlig, der har praktisk erfaring i travsporten. Derudover skal du have lyst til at undervise børn/unge mennesker og engagere dig i vores foreningsliv. 

 

Der er tale om ca. 20 – 25 timer pr. måned.  Vi har undervisning tirsdage og torsdage kl. 17 – 19 og lørdage kl. 13 - 15. Du skal desuden være villig til at arbejde på dage hvor vi afvikler ponyløb, showløb osv.

 

Løn og ansættelsesvilkår: efter aftale

 

Arbejdssted: Aalborg Væddeløbsbane, Skydebanevej 25, 9000 Aalborg

 

Kort ansøgning sendes til: boe@aav.dk

 

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos Bente Østergaard, tlf. 2033 5206